Informatii inscriere:


Deveniti partener sau expozant

Avantaje:

-> Promovarea produselor companiei
Conferinta “Zilele Medicale Botosanene” reprezintă o oportunitate unică de promovare și de prezentare a produselor pentru toate companiile implicate in medicina Botosaneana.

-> Expunerea Brandului
Luând în considerare calitatea şi numărul participanţilor la eveniment, prezenţa în expoziţia medicală specializată va fi una benefică. Veţi avea oportunitatea de a evalua performanţa competitorilor pentru o cunoaştere mai profundă a pieţei, precum şi de a interacţiona cu publicul ţintă în scopul creării de brand awareness.

-> Networking
Coferinta va crea oportunitatea relaţionării cu specialişti din domeniu, încheierea de parteneriate şi consolidarea relaţiilor de business deja existente. Evenimentul este o platformă ideală unde puteţi cunoaşte noi clienţi pentru generarea de oportunităţi de afaceri.

-> Acces la publicul ţintă
Conferinta “Zilele Medicale Botosanene” reprezintă mediul ideal pentru testarea pieţei sau lansarea de produse noi. Aici veţi întâlni peste 3000 de profesioniști din sănătate, potenţiali clienţi ai afacerii Dumneavoastră.

Pentru mai multe informaţii, vă rugăm să ne contactaţi:

Dr. Constantin Andone – Presedinte comitet de organizare

telefon mobil: 0749 26 46 76

Reguli de redactare a rezumatelor

 

Termenul limită pentru trimiterea rezumatelor este 10 SEPTEMBRIE 2019. Rezumatele  redactate conform instrucţiunilor de mai jos se trimit prin e-mail, ca fişier ataşat, pe adresa: cmrbotosani@gmail.com sau se depun la sediul Colegiului Medicilor Botosani. Materialele pentru prezentările orale (CD, DVD sau memory stick) trebuie predate la Secretariatul Conferinţei cu 2 ore înainte de sesiune, menţionând clar titlul prezentării, numele sesiunii, ziua şi ora prezentării!

INSTRUCŢIUNI PENTRU REDACTAREA REZUMATELOR
Vă rugăm să respectaţi următoarele cerinţe de redactare în cazul trimiterii rezumatelor prin e-mail: rezumatul nu poate conţine mai mult de 300 cuvinte; rezumatul va fi trimis în limba română, cu caractere Times New Roman 12; tot textul va fi scris fără aliniat de paragraf sau alte indentări; rezumatul nu va fi formatat, obligatoriu cu diacritice.

Rezumatul trebuie să cuprindă:
– titlul (scris cu majuscule), fără abrevieri sau denumiri comerciale, urmat de un rând gol; titlul (inclusiv spaţiile) nu poate fi mai lung de 200 caractere;

– numele autorilor, scrise pe un rând, respectând ordinea: prenume urmat de nume (vă rugăm nu folosiţi titluri profesionale/ academice); numele autorului care va prezenta lucrarea trebuie subliniat; după lista autorilor se va lăsa un rând liber; afilierea (secţie, instituţie, oraş, ţară), atât a primului autor, cât şi a coautorilor. Se scrie totul pe un rând, urmat de un nou rând liber; un rând cu 3-5 cuvinte cheie; textul propriu-zis, care va respecta structura cunoscută: introducere, material si metodă, rezultate, concluzii (se vor evita formularele de tipul ”rezultatele vor fi prezentate”); textul trebuie să contină suficiente detalii pentru a putea justifica concluzia; nu se acceptă graficele, tabelele sau orice alte ilustratii în rezumat; toate abrevierile vor fi explicate la prima utilizare de text.

Evaluare rezumate stiintifice

Rezumatele ştiinţifice înscrise în timp util vor fi evaluate de către Comitetul Ştiinţific al Conferintei “ZILELE MEDICALE BOTOSANENE”.
Procesul de evaluare va începe odată cu expirarea termenului limită stabilit pentru înscrierea rezumatelor.

TIP PREZENTARE
Participantii sunt invitaţi să indice preferinţa pentru tipul de prezentare al lucrărilor în momentul depunerii rezumatului. În vederea unei structurări optime a programului ştiinţific, vă rugăm să aveţi în vedere că pot apărea modificări ale tipurilor de prezentare selectate de către participanţi, decizia finală privind forma acceptată aparţinând în exclusivitate Comitetului Ştiinţific al Conferintei.

REZULTATE EVALUARE
După finalizarea procesului de evaluare, rezultatele vor fi comunicate prin e-mail tuturor participanţilor cu lucrări.
Notificarea se va transmite către adresa de e-mail indicată.
În cazul în care persoana de contact nu este aceeaşi cu autorul prezentator, vă rugăm să aveţi amabilitatea să transmiteţi informaţiile primite de la Organizatori persoanei desemnate să susţină lucrarea.

De asemenea, în funcţie de tipul prezentării alocat în urma evaluării, veţi primi prin e-mail informaţii utile pentru susţinerea lucrării.

AUTOR PREZENTATOR
Toate prezentările acceptate vor fi susţinute în cadrul Conferintei de către autorii prezentatori înscrişi până la data de 15 septembrie 2019.
În cazul în care autorul prezentator nu poate participa la Conferinta, acesta are obligaţia să delege și să anunțe un înlocuitor, prin transmiterea în timp util a unei comunicari scrise la adresa de e-mail cmrbotosani@gmail.com.

Documente de participare

Toţi participanţii înscrişi vor primi un document de participare cu menţiunea orelor de Educaţie Medicală Continuă (EMC) cu care au fost creditata Conferinta “ZILELE MEDICALE BOTOSANENE” 2019 de către Colegiul Medicilor din România (pentru medici), de Colegiul Medicilor Dentiști şi de Ordinul Asistenţilor Medicali Generalişti, Moaşelor şi Asistenţilor Medicali din România (pentru asistenţi). Suplimentar, participanții medici înscriși cu rezumate vor primi o adeverință pentru lucrări, necesară Colegiului Medicilor din România pentru calculul punctajului profesional.

Taxa participare: In perioada: 01.10-16.10.2019 redus pana la 30.09.2019
Medici membri CMR (activi): 250 lei 100lei
Medici pensionari (inactivi): 50 lei 0
Medici rezidenti: 100 lei 50 lei
Studenti: 0 0
Autor prezentare acceptata in cadrul Conferintei 0 0

Formular inregistrare online pentru membrii CMR:


Please verify that you are not a robot.


ATENTIE ! Inregistrarea se valideaza doar dupa efectuarea platii.

Trimiteti dovada platii la cmrbotosani@gmail.com

Pentru inregistrarea la sediul Colegiului Medicilor Botosani nu mai trebuie trimisa dovada platii pe e-mail.

Informatii utile


Diverse

Scehedule Timing

Faqs

Cum efectuez înregistrarea la Conferinta ‘ZILELE MEDICALE BOTOSANENE’?

Înregistrarea la “ZILELE MEDICALE BOTOSANENE” 2018 se va realiza prin completarea Formularului dedicat si depunerea acestuia la sediul Colegiului Medicilor Botosani sau prin e_mail la: cmrbotosani@gmail.com.

Cum pot plăti taxa de înregistrare?

Plăţile pentru taxa de înregistrare pot fi efectuate fie prin transfer bancar fie numerar la sediul Colegiului Medicilor Botosani. Conturile le gasiti aici.
În cazul în care doriţi să efectuaţi plata prin transfer bancar, vă rugăm să completaţi Formularul de inregistrare şi să selectaţi optiunea de plată prin transfer bancar.
După efectuarea plăţii, vă rugăm să aveţi amabilitatea de a trimite o copie după documentul care atestă efectuarea plăţi prin e-mail, la adresa cmrbotosani@gmail.com.

Pot să completez Formularul de Înregistrare chiar dacă nu am achitat inainte prin transfer bancar?

Da. Vă rugăm să vă asigurați că efectuați plata în perioada de înscriere valabilă în momentul depunerii Formularului

Pot să completez Formularul de Îregistrare în perioada de taxă redusă și să plătesc după expirarea termenului de înscriere din prima perioadă?

Pentru a beneficia de taxele reduse, este necesar ca plata să se efectueze până la data de 30 septembrie 2019 (inclusiv). Completarea formularului, fără achitarea taxei de înregistrare, nu va asigura înscrierea la taxă redusă. Se va aplica taxa de înscriere valabilă în momentul achitării acesteia. Pentru a vizualiza perioadele de înregistrare și taxele aferente, vă rugăm sa cititi mai sus.

Pot să mă înregistrez onsite?

Incepand cu editia 2016 se pot face inscrieri onsite.

Pot primi factură fiscală pentru taxa de înregistrare?

Da. Vă rugăm să completaţi datele corespunzătoare (persoană fizică sau juridică la rubrica mesaj) în Formularul de inregistrare. Factura fiscală va fi emisă pe coordonatele indicate de Dumneavoastră după ce suma corespunzătoare va fi încasată.

Câte credite primesc pentru participarea la Conferinta ‘ZILELE MEDICALE BOTOSANENE’?

La sfârşitul manifestării, toţi participanţii vor primi un document de participare cu puncte EMC acordate de către autorităţile competente.
Numărul de credite acordate vor fi comunicate de îndată ce vor fi finalizate toate procedurile specifice de creditare.